banner lapjespoes.nl
Hier staan de links naar de fotoalbums

Bert heeft in augustus 2008 gedoken naar de plaquette die Dennis zijn vrienden geplaatst hebben op
de bodem van het Grasbroek. klik hier voor een impressie van die duik.


Ikzelf ben een weekje op vakantie geweest met een stel Quilt vriendinnen naar Zwitserland, klik hier voor de fotoimpressie.


Emma is in 2008 op bezoek geweest, toen kreeg ze de king size quilt die ik voor haar gemaakt had, klik hier voor een fotoimpressie.


13, 14 en 15 maart 2009 was er het 9e quiltweekend. Op deze foto 's staat het begin ervan, de aankomst en het zoeken naar een plekje. Totaal waren er 58 dames in de StayOkay. De meeste foto's laten pannenlappen zien die de dames zelf gemaakt hebben en moesten inleveren. Wij hebben die bij de ontbijtbordjes gelegd en iedereen kreeg een andere pannenlap en was daar over het algemeen heel blij mee. Klik  hier voor de fotoimpressie.


Op 6 juni was de jaarlijkse Quiltned Bee bij Hermie in Enter. Uit verschillende delen van het land en zelfs België kwamen de dames bij elkaar om een gezellige dag te hebben. De
Show and Tell is altijd een belangrijk onderdeel. daar laat iedereen haar gemaakte quilts zien en soms zijn ze nog niet af, maar wel leuk om te zien. Zo 'n Quilt Bee is altijd heel erg leuk en je komt met veel nieuwe ideeën thuis.